Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt
21 April kl 19:00, Zoom

Zoom-Föreläsning: Så investerar du djurvänligt i aktier och fonder

Vem är Måns?

Måns är både en entreprenör och erfaren investerare. I hans senaste satsning, Resolution Games, samlades det in 6 miljoner dollar från framstående investerare såsom Google Ventures. Måns har haft flera ledande företagsroller, bland annat som chef för svenska 100 miljoner dollars telco-företaget Rebtel och är också grundaren av Neutral World: en webbplats för att jämföra klimatpåverkan. Måns är en Climate Leader – upplärd utav tidigare vice president Al Gore under deltagandet i den ideella organisationen Climate Reality. Han har ett brinnande företagsintresse som uttrycker sig genom stödjande investeringar i den växtbaserade rörelsen. Måns är vegan sedan 2015.

Varför blev Måns vegan?

”Jag blev vegan över en dag efter att ha sett Cowspiracy och Forks over Knives på samma kväll och sedan ville jag ändra hela mitt PPM-sparande till veganska eller veganvänliga fonder. Efter att ha undersökt marknaden och insett att det var omöjligt startade jag Kale United för att lösa det för mig själv och världens alla veganska småsparare/pensionssparare. Nu har Kale United 550 delägare över hela världen och är värderat till 62 miljoner kronor med ungefär en fördubblad aktiekurs sedan starten för 2 år sedan.”

Vilka är Kale United?

Kale United är ett svenskt företag som arbetar med att öka tillgängligheten av växtbaserade produkter och göra övergången till en växtbaserad livsstil så enkel som möjligt. Kale United är delägare i ett trettiotal andra växtbaserade företag, Portfolio. Kale United lanserades 2018 och har nu 550 aktieägare från över 30 länder. I Sverige är vi mest kända för att vi äger och driver Astrid & Aporna.

Kale United: Hemsida | Facebook | LinkedIn | Twitter

Eventet ägde rum den 21 April kl 19:00.
🎞️ Klicka här för att se inspelningen!

Kommentarer

Spännande

Maria Sandblad, 12 april, 2021

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *