Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Djurrätt och feminisim med Lisa Gålmark 10/9 2019

Tisdag 10 september anordnar vi på Djurens rätt Stockholm lokalavdelning ett hyperaktuellt event med historikern och författaren Lisa Gålmark som föreläser om demokratisk utveckling utifrån feministiska djurrättsliga perspektiv. Med andra ord: Klimat, feminism och djurrätt! Missa inte detta tillfälle att lyssna och samtala!

Är du sugen på att läsa Lisas bok “Skönheter och odjur” finns den att köpa i Djurens Rätts webshop (rabatterat pris för medlemmar). Självklart går det bra att ta med boken till eventet om man vill ha den signerad av Lisa, eller som underlag för diskussion/frågor.

Medlemsmöte börjar kl. 18.00 och Lisas föreläsning 18.30. Vi räknar med att sluta ca kl. 20.00. Vi bjuder på enklare veganskt fika. Meddela eventuella allergier vid anmälan.

Plats: Hornsgatan 123 (ingång Lignagatan 5).

Anmälan till eventet sker via mail till
stockholm@djurensratt.se.
Både medlemmar och andra nyfikna är varmt välkomna!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *