Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt
14 maj 2019 kl. 18, Hornsgatan 123

EU-valet och frågorna som gör skillnad för djuren

Hur röstar du djurvänligt i EU-valet? Välkommen på en inspirationskväll med Camilla Björkbom, f.d förbundsordförande i Djurens Rätt och tidigare styrelsemedlem i Eurogroup for Animals!

Under kvällen tar Camilla upp frågor såsom ifall det faktiskt går att påverka EU-politiken till förmån för djuren, och i så fall hur. Utifrån paraplyorganisationen Eurogroup for Animals valkampanj lyfts frågor kring djurskydd, djur i livsmedelsindustrin, djur i forskning, handel och djurskydd.

Djurens Rätt Stockholm bjuder på veganskt fika och det kommer finnas möjlighet att få veta mer om medlemskap och Djurens Rätt Stockholm på plats. Antalet platser är begränsat, vänligen anmäl dig via mail till stockholm@djurensratt.se. Meddela samtidigt eventuella allergier.

Vi ses på Djurens Rätts kansli, Hornsgatan 123 (ingång Lignagatan 5), tisdagen den 14 maj. Tillsammans peppar vi igång inför EU-valet den 26 maj!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *