Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Valberedning

Vi i valberedningen har en central roll i lokalavdelningen, och vår främsta arbetsuppgift är att ge förslag till nya förtroendevalda till lokalavdelningen.

Utifrån Djurens Rätt Stockholms arbete och behov söker vi efter personer som tillsammans utgör en bra representation av föreningens medlemmar samt bidrar med kunskaper och erfarenheter till lokalavdelningens ledning.

Vi ser gärna att nominerade har föreningsvana, har lätt att samarbeta med andra människor, kan avsätta tillräckligt med tid för ett styrelseuppdrag och har ett starkt engagemang för djurrätt. Styrelsen träffas ungefär en gång i månaden men många av diskussionerna sker även genom mail och andra kanaler.

De som nomineras ska vara tillfrågade, ska ha tackat ja till nomineringen, samt vara medlemmar i Djurens Rätt Stockholm. Är du eller någon du känner intresserade av att kandidera?

Sista dag att nominera till styrelsen är onsdag 3 januari 2018. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill nominera någon, eller vill veta mer om vad styrelseuppdraget innebär.

Kontaktuppgifter:
sthlm-valberedning@djurensratt.se

 

I Djurens Rätt Stockholms valberedning för verksamhetsår 2017-2018 sitter:

Tina Hogevik, sammankallande och ordinarie ledamot
Stig Johnell, ordinarie ledamot
Alexander Eriksson, suppleant