Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Temagrupper

Djurens Rätt Stockholm har temagrupper och projekt, som var och en har fokus på särskilda områden. Kontakta oss om du vill engagera dig i ett särskilt område eller om du bara har några frågor, till stockholm@djurensratt.se.

Skolföreläsningsgruppen: Vi föreläser om djurrätt och djurens situation. Hittills har fokuset legat på veganism och Djurens Rätts arbete, men blir vi kontaktade i god tid ser vi gärna över möjligheterna att hålla föredrag om andra ämnen. Kontakta oss om du vill bli aktiv i gruppen eller vill att vi kommer och håller en föreläsning!
Gruppsekreterare: Erik Anell

Study group/Studiegruppen: We want to encourage ideological studies and discussions. We work with thoughts and spreading thoughts either by having study circles, by arranging lecturers or in other ways having ideological discussions and spreading animal ethics. We are a multilingual group which have projects in English and Swedish but are also open to having projects in other languages. Contact us if you are interested in being a part of us and have projects in any language!

Vi vill uppmuntra ideologiska studier och diskussioner. Vi jobbar med att sprida djuretiska tankar vare sig det är genom studiecirklar, föreläsningar eller på andra sätt. Vi är en flerspråkig grupp som har projekt på svenska och engelska men är öppna för fler språk! Kontakta oss om du är intresserad av att jobba med oss i vilket språk som helst!
Group secretary/Gruppsekreterare: Jennie Leino

Djurens Rätt Stockholms pälsgrupp: Arbetar med informationsspridning och manifestationer för djuren inom pälsindustrin. Inför riksdagsvalet 2014 fokuserade vi på det politiska läget för de minkar som hålls i bur i den svenska pälsindustrin. Mot hösten och vintern 2016 kommer vi att rikta vår blick mot konsumtionen av päls/läder/dun/ull och fortsätta kampanjen Vem betalar priset för vinterplagget?, som vi lanserade hösten 2014.
Gruppsekreterare: Tina Hogevik

Affischeringsgruppen: Denna grupp är vilande.

Insändargruppen: Djurens Rätts Stockholms aktiva deltar i Djurens Rätts riksorganisations nationella insändargrupp på Facebook: Djurens Rätt insändare. Det är ett forum där endast medlemmar kan se innehållet. Där kan en posta insändare för att få feedback och hjälp från övriga medlemmar. Är du peppad på att nå ut i media med dina tankar och åsikter kring djurrätt är du varmt välkommen att gå med i gruppen!
https://www.facebook.com/groups/1503279146552494/?fref=ts

Matgruppen: Denna grupp är vilande.