Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Allt fler bryr sig om djuren i Stockholm

Djurens Rätt, Sveriges största djurskydds- och djurrättsorganisation, ökar sitt medlemsantal i Stockholm med nästan 12 %. Organisationen i stort har ökat med 33 % under de senaste fem åren och djurrätt och veganism är frågor som engagerar över hela landet.

Under det gångna året växte Djurens Rätt totalt med omkring 2 600 medlemmar och vid årsskiftet 2016-2017 landade medlemssiffran på 42 478 medlemmar.

– Det är så roligt att vi växer och jag ser fram emot att träffa många Stockholmare på gator och torg i år. Vi fortsätter vår satsning på att inte bara verka i stadens mitt. Att jobba inkluderande är extra viktigt i tider som dessa. Vi hoppas också att alla Stockholmare hittar till mässan Vegovision 2017, save the date 4-5 november, säger Lilian Bäckman, ordförande för Djurens Rätt Stockholm.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *