Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Nominera ombud till riksstämma senast 1 februari

I slutet på maj vartannat år samlas Djurens Rätts medlemmar för riksstämma, som 2017 kommer att hållas i Malmö. Riksstämman är organisationens högsta beslutande organ och det är på vår lokalavdelnings årsmöte (25/2) vi inför stämman utser de 14 medlemmar som blir röstberättigade ombud för Djurens Rätt Stockholm.

Vill du som är medlem i Djurens Rätt och tillhör Stockholmsavdelningen (är du folkbokförd i Stockholms kommun tillhör du automatiskt avdelningen) vara med och besluta om vår organisations arbete de kommande åren? Eller känner du någon annan du tycker ska vara ombud?

Skicka in din nominering till Djurens Rätt Stockholms valberedning, sthlm-valberedning@djurensratt.se, senast onsdag 1/2.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *